Standdesign pup pallets

De voordelen van Standdesign met Pop Up Pallets

Pop Up Pallets combineert ervaring en kwaliteit enerzijds en projectmanagement anderzijds.
Wij ontwikkelen uw stand, rekeninghoudend met de planning, het budget en de doelgroep van de beurs.

Onze speerpunten op een rijtje:

  • PUP bouwt uw stand vooraf in maquettevorm, zodat u exact weet wat u krijgt.
  • PUP bouwt duurzaam met hoogwaardige herbruikbare materialen, de PUP Pallets.
  • PUP hanteert scherpe en transparante prijzen, u weet vooraf exact wat uw kosten zullen zijn.
  • PUP garandeert dat u uw stand vele malen kunt afbreken en in welke vorm dan ook weer opnieuw kunt opbouwen.
  • PUP kan uw stand opbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen met onze Mobiele PUP stand.

Duurzaam standdesign met een natuurlijke uitstraling

Gelukkig groeit het besef in onze samenleving voor het gebruik van milieuvriendelijke c.q. duurzame producten. Steeds meer consumenten, bedrijven en overheden zijn zich bewust van de meerwaarde. We ondervinden dat er op veel terreinen duurzame initiatieven worden ontplooid. Ook in de evenementenbranchegroeit het draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en materialen. Er is immers veel vraag naar duurzame oplossingen.

Bent u geïnteresseerd in ons milieuvriendelijke concept voor standdesign, lees dan verder op de webpagina duurzame standbouw.

Mobiele standbouw

De “trendy & inspirering” uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beursvloer. De klant betrekken bij het ontwerp van uw mobiele stand, staat centraal bij dit Amersfoortse bedrijf.
De “trendy & inspirering” uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beursvloer. De klant betrekken bij het ontwerp van uw mobiele stand, staat centraal bij dit Amersfoortse bedrijf.

Mobiele stands van Pop Up Pallets zijn zeer geschikt als u zelf uw stand wilt meenemen, opbouwen, afbouwen en weer wilt opslaan voor een volgende beurs. Omdat u met een mobiele stand geen standbouwer nodig heeft (die standbouwer bent u in dit geval zelf) bespaart u fors op uw kosten. Arbeidsloon vormt bij reguliere standbouw immers de grootste kostenpost. Mobiele stands worden meestal gekocht (alhoewel huren ook mogelijk is) en zijn daarom vooral interessant voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen.Is uw belangstelling voor mobiel standdesign gewekt? Lees dan verder op onze webpagina Mobiele Standbouw.Het zal u verbazen hoeveel variaties er mogelijk is met de PUP Pallets.

Andere interessante berichten: