Pop up Pallets international….België boven!

Van geïnteresseerde – > naar klant – > naar gebruiker van een Pop up Pallet kantoorinrichting in anderhalve week.

Is dit niet wat snel.. ja dat is het en ja dat kan. Pop up-pen zit immers in onze naam… en dat maken we graag waar.

Op maandag morgen 27 mei ’13 maken we kennis met een gedreven en gepassioneerde zakenman Jan Robert van Veen. Hij heeft een beeld wat hij graag wil met de inrichting van zijn zojuist overgenomen Houtbedrijf Foronex. We ontvangen hem in onze showroom en er is een click. Onze Pallet kantoor inrichting geeft een praktijkbeeld en er ontstaat enthousiasme bij onze bezoeker en natuurlijk ook bij ons.

We schrijven al snel een bestelling van bestaande en zojuist ter plekke bedachte ontwerpen. Stapelen van goede ideeën met een enthousiaste bezoeker maakt ons blij. De ham vraag kunnen jullie snel leveren. En dat kunnen we. De deal is gesloten!

Als ons gesprek is afgerond starten we alle bestellingen, de tekeningen voor de werkplaats worden gemaakt, we zetten strepen in onze agenda’s en gaan aan de slag.

Als een machine starten we de productie en na een fiks aantal uren van het PuP team en een top vrijwilliger zijn we zo ver om op maandag 3 juni ons werk in te laden in een grote vrachtwagen en gaan we 4 man sterk mee om ter plekke de voorgemonteerde meubels in elkaar te zetten. ’s Middags om 16.00 u staat alles gemonteerd en wel volgens afspraak in de ruimtes in Wielsbeke.

Beneden is de 4 metertafel per direct in gebruik. Boven staan alle bureau’s klaar voor gebruik.

Trots op het resultaat. Een plek gecreëerd waarin we hopen dat de toekomstige gebruikers met plezier kunnen werken en waarbij we hopen dat de setting bijdraagt aan een dynamisch en creatieve mind set.

Van dit soort opdrachten worden we scherp en komen we op stoom. Smaakt naar meer..en eh we zijn gek op de Belgische patattekes!

pallets, kantoorinrichting

Twee maal een 3 meter pallettafel verbonden door een metalen kabelgoot.

Foronex België werkt op de PuP pallet

Twee maal 4 meter tafel verbonden met een metalen kabelgoot.

pallet vergadertafel

Solide vergadertafel voor 8 tot 12 personen

Andere interessante berichten: