Proef 2018 duurzaam en mobiel eventmeubilair

POP UP PALLETS IS LEVERANCIER VAN HET PROEF PAVILJOEN IN AMERSFOORT

 Ontwerp Proef Amersfoort 2018: Marcel de Heusden

De voortzetting van Proef Amersfoort  is ontstaan uit een samenwerking van twee Amersfoortse bedrijven. Timo Braeken van Zinin! Events en meubelontwerper Egbert van Triest van Pop Up Pallets hebben elkaar opgezocht om te voorkomen dat een mooi Amersfoorts evenement als Proef ter ziele zal gaan, als gevolg van Gemeentelijke besluiten.

Organisator Zinin! Events onderzocht nieuwe locatiemogelijkheden met de voorwaarde Proef 2018 zo dicht mogelijk bij het stadshart te houden, want Proef is van Amersfoort en omgekeerd… Het moet een 033-festijn blijven.

Waarom is gekozen voor het Oliemolenhof naast De Nieuwe Stad?

De organisatie heeft gekozen voor De Nieuwe Stad, waar Proef in voorgaande jaren, in de aangrenzende voormalige Prodentfabriek (cultureel erfgoed) al twee keer een Winterproef organiseerden.
Verplaatsing naar deze bruisende broedplaats van nieuwe initiatieven is een doordachte keuze. In De Nieuwe Stad op de Oliemolenhof is veel bewegingsruimte, rondom zijn goede parkeervoorzieningen, en voor de bezoekers is de locatie eenvoudig lopend te bereiken vanuit de historische binnenstad, kortom een uitstekende evenementlocatie. Daarnaast is De Oliemolenhof gekozen als locatie om zijn ruimte en openheid, waar de zakelijke bezoeker kan netwerken, individueel of in een groep, en de particuliere bezoeker gastronomisch kan genieten en relaxen met vrienden of familie.

Eventbouw in het teken van duurzaamheid en flexibiliteit met een open eigentijdse uitstraling

Proef Amersfoort is deels aangepast aan de nieuwe locatie, met duurzame houten paviljoens, ontworpen door Pop Up Pallets, welke volledig fairmade zijn, met een open, eigentijdse uitstraling en bovendien eenvoudig opnieuw te gebruiken in welke vorm dan ook. In de Nieuwe Stad en op andere locaties binnen Amersfoort (en daarbuiten) heeft Pop Up Pallets modulair meubilair voor bedrijfsgebouwen, standbouw en evenementen ontworpen en geproduceerd. Denk hierbij aan de Amersfoortse Bierwinkel Hop, Seats to Meet locatie Meet & Discover!, Restaurant Het Lokaal, Meetingcentrum De Eenhoorn en meerdere Congres- event en vergadervestigingen van Regardz verspreid over Nederland.

 

Waarom duurzaam en mobiel eventmeubilair tijdens Proef 2018 in Amersfoort?

Draagbaar en mobiel eventmeubilair zijn verzamelbegrippen waarmee in de evenementbouw wordt bedoeld dat de paviljoens snel en eenvoudig zijn op te bouwen, te vervoeren en makkelijk opgeslagen kunnen worden.

Mobiel eventmeubilair is een duurzaam alternatief voor traditionele eventbouw waarbij een paviljoen wordt gebouwd voor eenmalig gebruik. De mobiele paviljoens kunnen als bouwpakket worden opgezet en afgebroken, hetgeen flexibiliteit in ontwerp levert.

De deelnemende regionale restaurateurs en horecabedrijven hebben zeer diverse keukens en zijn vijf dagen lang een culinaire gastheer voor de stad Amersfoort.

Het evenement is deels aangepast aan de nieuwe locatie, maar de bewezen formule blijft ‘smaakmakend’ en ‘spraakmakend’.

Van 9 tot en met 13 mei 2018 (rond Hemelvaartsdag) staan de regionale restaurateurs paraat om de PROEF bezoekers van de smakelijkste hapjes en drankjes te voorzien.
De voorbereidingen om ook van deze editie weer een Amersfoorts feestje te maken, zijn in volle gang.

Het duurzaam en mobiel eventmeubilair van Pop Up Pallets is te koop, maar ook te huur. Of het nu gaat om het totale eventconcept inclusief evenementpaviljoens of om bijvoorbeeld barmeubels, loungehoeken, statafels.. alles is mogelijk.

Bel gerust voor een prijsopgave!

Wilt u meer lezen… In de speciale editie van het magazine OnderNamen Amersfoort, welke geheel gewijd is aan het komende culinaire evenement Proef Amersfoort, kunt u alles lezen over de organisatie, de leveranciers en de horeca-deelnemers.

 

Andere interessante berichten: