.

.

.

.

.

.

Projecten van pallethout

Pop Up Pallets begeleidt duurzame interieurprojecten vanaf het opstarten van het creatieve proces, de conceptuele ontwerpfase, het voorstel tot aan de realisatie van uw projectinrichting.

Ongeacht de schaal van een project, weten we onze opdrachtgevers altijd te verrassen met de PUP kenmerken, ten aanzien van duurzaamheid, styling en creativiteit.

Bekijk hieronder een greep van projecten van de afgelopen jaren.

PUP op de franchise beurs “Onderneem ’t” April 2019

Dat u met de aanschaf van Pop Up Pallets bijdraagt aan een schonere wereld is niet onbelangrijk!

Pop Up Pallets ontwikkelde voor de Franchisebeurs 2019 op 4 en 5 april jl, de eventbouw, waarbij alle opgedane kennis en ervaring rond de verduurzaming van evenementen en eventcatering werd vastgelegd.

De twee-daagse editie van de Franchisebeurs, georganiseerd door FranchisePlus – Franchise+ met de slogan Onderneem ‘t! werd georganiseerd in Hart van Holland – Nijkerk, waar 65 franchiseformules aanwezig waren.

Het resultaat is een beursvloer dat de do’s en don’ts op het gebied van verantwoord afvalmanagement, energiegebruik, bodembescherming, entertainment, locatiekeuze, mobiliteit laat zien.

Specificaties

2100 m2 beursoppervlak
68 stands
9083 schroeven (geschikt voor hergebruik)
10 uur beursopbouw

Bent u geïnteresseerd?

We horen graag uw ideeën en helpen u
met liefde ze te realiseren

PUP op het Vegan Food Festival 2018 in de Westergasfabriek

Op 10 t/m zondag 12 augustus was Pop Up Pallets de standleverancier van het Vegan Food Festival Amsterdam in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het Festival – gratis entree! – liet een groot publiek kennismaken met de veganistische keuken en een plantaardige levensstijl.

Dat dit Festival verantwoord omgaat met het milieu laten de cijfers zien:

Op 1200 m2 beursoppervlak werd 0 kg afval geproduceerd en het Festival heeft slechts 194 kg CO2 achtergelaten ofwel de ecologische voetafdruk is door de speciale wijze van transport en handling voor het evenement laag gebleven!

Daar doen wij het voor!

Specificaties

1200 m2 beursoppervlak
4215 schroeven (geschikt voor hergebruik)
5 uur beursopbouw

PUP op de “Zero waste Exhibition” 2018

SPAR International Partnership Forum, Amsterdam. An exhibition fair of 1200 m2, based on pallets for SPAR international in the Passenger Terminal Amsterdam. In the 360 degree timelapse video you can see how it is built up in 10 hours and broken down again in 7 hours. POPUPPALLETS uses blank firing pallets that are also 100% recycled. This construction method is by definition circular and waste free. Use your phone or mouse to view the video from around. THINK OUTSIDE OF THE PALLET!

Specificaties

1200 m2 beursoppervlak
5048 schroeven (geschikt voor hergebruik)
10 uur beursopbouw

Nog meer projecten:

 • Franchisebeurs Onderneem ‘t! (jaarlijks) – Hoofdleverancier Franchisebeurs Onderneem ‘t! vond dit jaar plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 april jl. bij Hart van Holland in Nijkerk. Onderneem ‘t! is al 16 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer. De standhouders waren franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook franchisenemers van Albert Heijn en Subway waren aanwezig om hun ervaringen te delen met de bezoekers.
 • Proef Amersfoort – hoofdleverancier van dit culinair event in Amersfoort Proef vond van 29 mei tot en met 2 juni 2019 op de Oliemolenhof in Amersfoort plaats, met een scala aan lokale en regionale restaurateurs als gastheer voor de stad.
 • NOS – NPO – ESF – Hoofdleverancier productiekantoor Eurovision Song Festival in het Mediapark in Hilversum De winst van Duncan Laurence betekent dat Nederland het Eurovisie Songfestival 2020 mag organiseren. Het Eurovisie Songfestival 2020 wordt een samenwerking tussen NPO, AVROTROS en NOS, in coproductie met de EBU (European Broadcasting Union).
 • Spar Nederland – Toeleverancier voorjaarsbeurs 2 beurshallen werden ingericht. Op 13 februari 2019 vond in DeFabrique in Utrecht de jaarlijkse SPAR beurs plaats. Een evenement voor SPAR ondernemers en hun winkelteams waarbij SPAR en haar leveranciers hun (nieuwste) producten en diensten tonen. Dit jaar stond voor SPAR volledig in het teken van verduurzamen.
 • De Bio Beurs – Toeleverancier in opdracht van de organisatie Libéma en Bionext (jaarlijks) De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector en bedoeld voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch. Voor trends en innovatie in de biologische sector is de Bio-beurs ‘the place to be.’
 • Het grootste ontbijt van Vlaanderen, toeleverancier – In opdracht van Evenementenbouwer Cocomo heeft Pop Up Pallets diverse Belgische evenementen mogen inrichten.
  Logeren in Vlaanderen organiseerde samen met Radio 2 ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. naar aanleiding van de publicatie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’.
 • Segafredo Zanetti Nederland – Toeleverancier van evenement De Smaak van Italië in Slot De Haar in Haarzuilens (jaarlijks) Op dit speciale Italië evenement ontdekt, proeft, hoort en beleeft de consument Italië.
 • Little Italy – jaarlijkse beurs hoofdleverancier DSV Media (Smaak van Italië) jaarlijks Op 1, 2 en 3 februari stond de Amsterdamse Westergasfabriek helemaal in het teken van Italië. Een event voor vakantie-inspiratie, de lekkerste Italiaanse proeverijen en de leukste workshops.
 • World of Health Care – Congres/festival in Rotterdam voor de Life Sciences & Health sector. Klik hier voor de aftermovie
 • OnBrand Amsterdam – toeleverancier van dit Congres met sprekers over Branding en Marketing.  Klik hier voor de aftermovie

Op grote en kleinere festivals waren stands en eventmeubilair van Pop Up Pallets prominent aanwezig.

Pop Up Pallets heeft diverse bedrijfsevenementen gefaciliteerd:

Pop Up Pallets ontwerpt en plaatst sfeerbepalend meubilair van natuurlijke materialen voor uw interieurproject

Ons team is gespecialiseerd in projectinrichting en is ervaren in het op maat oplossen van àlle denkbare interieur-vraagstukken; van het ontwerp van een loungehoek tot het aanbrengen van wandpanelen en de vloerafwerking. Pop Up Pallets ontwerpt en plaatst sfeerbepalend meubilair van natuurlijke materialen, voor een unieke beleving in bijvoorbeeld instellingen, bibliotheken, horecazaken, winkels, kantoren, scholen….Vrijwel alles op het gebied van inrichtingselementen is mogelijk.

De ontwerpen van PUP Pallets zijn 100% duurzaam, circulair, trendy én inspirerend

De fairmade en fairtrade PUP pallets die als basis dienen voor onze hoogwaardige interieurprojecten zijn 100% duurzaam. Bovendien zijn de PUP ontwerpen circulair, want de pallets zijn herbruikbaar en keer op keer opnieuw te vormen naar een ander ontwerp of model. De trendy en inspirerende uitstraling van PUP interieurs, het meubilair en accessoires laten uw project in het oog springen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw interieurproject?

Wanneer het het gaat om merkbeleving ofwel branding willen wij natuurlijk het liefste uw volledige interieurontwerp ontwikkelen en uitvoeren, om constructief en met de juiste styling uw merk of concept uit te dragen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om deelprojecten bij ons onder te brengen. Pop Up Pallets zorgt ervoor dat al uw wensen worden vervuld binnen het afgesproken budget en tijdsframe, mét het door u gewenste resultaat.

Met onze jarenlange ervaring en door onze naar tevredenheid opgeleverde projecten weten bedrijven, instellingen en organisaties uit heel Nederland inmiddels hun weg naar ons te vinden.

Een paar voorbeelden: Congrescentrum De Eenhoorn Amersfoort, Het NOS Eurovisie Songfestival productiekantoor in Hilversum en streekwinkel, restaurant én feestlocatie Het Lokaal in Amersfoort.