Pop up pallets lanceert verticale pallet tuin

Pop up pallets lanceert verticale pallet tuin

Een verticale tuin is dé oplossing voor ruimtegebrek op balkons en in stadstuinen.

Om een oplossing te bieden aan ruimtegebrek op balkons en kleine stadstuinen, heeft PUP de verticale Pallet Tuin ontwikkeld. De tuin is net als de andere producten van het interieur- en meubelbedrijf vervaardigd van duurzame pallets en biedt ruimte voor planten, kruiden en bloemen.
Met een diepte van 12 centimeter wordt zelfs het kleinste balkon of de kleinere tuin omgetoverd tot een groene oase.
De PUP tuin is verkrijgbaar op www.popuppallets.nl

De verticale pallet tuin verandert uw muur in een groene wand

De verticale pallet tuin is opgebouwd uit FSC vurenhouten panelen waar bakken voor de planten aan zijn bevestigd,waarmee bij een weelderige beplanting als het ware een groene wand ontstaat.
Eigenaar van Pop Up Pallets, Egbert van Triest, weet als geen ander dat Nederlanders bekend staan om hun liefde voor tuinen. Dat blijkt ook uit het enthousiasme en de populariteit omtrent de moestuintjes van Albert Heijn. Maar helaas heeft niet iedereen de ruimte om te kunnen tuinieren. Deze veronderstelling heeft Egbert geïnspireerd tot het maken van de verticale tuin. Een ideale oplossing voor iedereen, in het bezit van een kleine buitenruimte, die wel graag mooi groen om zich heen heeft.

Wat zijn de kenmerken van de verticale pallet tuin?

De verticale pallet tuin is gemaakt van ruw en nieuw hout en wordt geproduceerd in Nederland en wordt standaard geleverd met verstelbare bakjes, ophanghaken en folie.
De PUP tuin is verkrijgbaar in drie maten: LITTLE PLANET 80 x 100 cm, BUTTERFLY 160 x 100 cm en EVERGREEN 240 x 100 cm en is verkrijgbaar op www.popuppallets.nl. Om de levensduur van uw verticale tuin te verlengen, wordt voor een meerprijs uw tuinmeubel voorzien van een duurzame en beschermende beits.

De verticale pallet tuin is ook online te bestellen in onze webwinkel!

Andere interessante berichten: