Pop Up decor voor het VINT Symposium 2020

Op 16 juni organiseerde Sogeti Nederland weer het jaarlijks terugkerend VINT Symposium 2020. Het Symposium kreeg vanwege de coronamaatregelen een digitale wending en werd live opgenomen in ’t Spant in Bussum.
Pop Up Pallets mocht de decorbouw uitvoeren van de 4 ‘social-hubs’ op het toneel.

Pop Up Pallets voelt zich verbonden met deze mooie opdracht om de simpele reden dat flexibiliteit, creativiteit, samenwerken, circulair gebruik en duurzaamheid gewoonweg in ons dna zit.

Over onze opdrachtgever Sogeti Nederland

Sogeti is een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. 2400 Sogeti-medewerkers houden zich dagelijks bezig met technologie. Sogeti Academy brengt al sinds 2006 de technische kennis en kunde van Sogetisten over naar klanten en hun medewerkers.
Het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT) vindt z’n oorsprong in het streven om voortdurend in de frontlinie van de technologische vooruitgang te opereren. VINT is opgericht in 1994 door Michiel Boreel, CTO van de Sogeti Groep en is onderdeel van SogetiLabs; het wereldwijde netwerk van technologie-experts van Sogeti. Het instituut weet klanten en medewerkers te inspireren met innovatieve toepassingen van nieuwe technologie.

Hoe ziet de post-corona tijd eruit?

We vliegen met de snelheid van het licht van wereld naar wereld, maar doen dat sinds maart 2020 uiterst zorgvuldig met respect voor de natuur en het milieu.

De gastsprekers op het VINT symposium 2020 inspireren en zijn een stimulans voor nieuwe kansen en mogelijkheden die zich aandienen, wanneer we de COVID-19 crisis achter ons kunnen laten. Het thema van dit jaar is niet voor niets:

Reshape: The New Possible


Bekijk hieronder de hoofdthema’s van het Symposium:

Oneindige creativiteit

De oorspronkelijke (Pre Corona) thema’s van VINT “Reshape” en “Oneindige creativiteit” hebben in de huidige situatie alleen maar aan relevantie gewonnen. Door innovatie zijn er veel kansen op een oneindig veel creatievere toekomst.

Machine Creativiteit

Welke creatieve rol gaan machines spelen in de toekomst? Artificial Intelligence ofwel kunstmatige intelligentie is een groeiende technologie. Kan de creativiteit van de machine de mens naar grotere creatieve prestaties leiden? Wat zijn de gevolgen voor het bedrijfsleven, de maatschappij en voor jou?

Reshape

De veranderingen en innovaties in de zorg zijn in de afgelopen periode in een stroomversnelling gekomen. In het kader van “Reshape” wordt er ingezoomd in de digitale transformatie die we persoonlijk ondergaan en welke mogelijkheden er voor iedereen binnen handbereik liggen.

Next Nature

Hoe ziet het post COVID-tijdperk er uit vanuit het perspectief van de natuur? Heeft deze periode grote gevolgen voor alles wat groeit en bloeit?

Bekijk hier het VINT symposium 2020 online!

VINT SYMPOSIUM 2020

Op de website van Sogeti zijn interessante rapporten en publicaties te downloaden!

Andere interessante berichten: