.

De drie pijlers van Pop Up Pallets

 

pup-1PUP is 100% PUP
We zijn een designstudio, een creatief agentschap, we doen engineering, hebben een ambachtelijke houtwerkplaats, verlenen evenementservice, voorzien in opbouw- en afbreekservice en we nemen de gehele logistiek voor onze rekening. PUP is daarnaast 100% Nederlands (behalve sommige pallets). Onze constructies worden officieel doorgerekend en gecertificeerd op veiligheid (3 meter hoge constructies waar men op kan lopen) en wind/regen/sneeuw belasting.

 

pup-2Circulair
Pop Up Pallets zijn letterlijk 100% circulair en duurzaam. We hebben aandacht voor de laatste schroef en het laatste stuk hout. Zelfs het stof wordt opnieuw gebruikt! Sinds de oprichting van Pop Up Pallets in 2012 heeft Pop Up Pallets géén afvalcontainer. Ons materiaal wordt oneindig hergebruikt. De allereerste pallets die op de werkplaats binnen kwamen worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt. De PUP pallet is geheel gemaakt van degelijk massief Scandinavisch vuren hout afkomstig uit gereguleerde houtontginning. Elke plank zit met 6 speciale spijkers vast op drie stevige balken van 10 cm. De PUP pallet is gemaakt van droog hout en is geschikt voor het interieur en (na behandeling) voor buitengebruik.

 

pup-3MVO
Sinds de oprichting van Pop Up Pallets zijn we een werk/leer bedrijf. In onze werkplaats biedt Pop Up Pallets mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een essentiële rol in het arbeidsproces. Bij elk project is er altijd iemand vanuit een leer-situatie aanwezig of betrokken. PUP is tevens een leerwerkplaats voor praktijkschool en we geven ook workshops aan leerlingen.

Creatief en duurzaam

Pop Up Pallets ontwikkelt duurzame belevingsconcepten. Evenementenconcepten die essentieel bijdragen aan het beleven van de uniciteit van een bedrijf, een expositie of een vakbeurs.

Wij hebben het doel om mensen duurzaam te binden en boeien aan uw organisatie. MVO en duurzaamheid gaan daarbij verder dan het milieu alleen. De duurzame beursconcepten van onze events is een belangrijke randvoorwaarde en één van de stappen naar een milieuvriendelijk evenementenbeleid. Echter, de bewustwording en introductie van mvo- en duurzaamheidsthema’s binnen organisaties is minstens zo belangrijk. Vandaar dat Pop Up Pallets zich met haar projecten en concepten primair richt op de mvo-pijler ‘people-planet-profit’. Zonder persoonlijke bewustwording van bezoekers, medewerkers en relaties, heeft een groen-georganiseerd evenement op de langere termijn een weinig duurzaam effect.

Ben je geïnteresseerd?

We horen graag jouw ideeën en helpen je
met liefde ze te realiseren

Mobiele standbouw

De “trendy & inspirering” uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beursvloer. De klant betrekken bij het ontwerp van uw mobiele stand, staat centraal bij dit
Amersfoortse bedrijf.

Mobiele stands van Pop Up Pallets zijn zeer geschikt als u zelf uw stand wilt meenemen, opbouwen, afbouwen en weer wilt opslaan voor een volgende beurs. Omdat u met een mobiele stand geen standbouwer nodig heeft (die standbouwer bent u in dit geval zelf) bespaart u fors op uw kosten. Arbeidsloon vormt bij reguliere standbouw immers de grootste kostenpost. Mobiele stands worden meestal gekocht (alhoewel huren ook mogelijk is) en zijn daarom vooral interessant voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen.Is uw belangstelling voor mobiel standdesign gewekt? Lees dan verder op onze webpagina Mobiele Standbouw.Het zal u verbazen hoeveel variaties er mogelijk is met de PUP Pallets.