Mobiele Standbouw

Waarom een mobiele stand van Pop Up Pallets?

PUP ontwerper Egbert van Triest heeft een handig standbouw systeem ontworpen voor het individueel of coöperatief bouwen met vaste bouwelementen… snel, slim, toegankelijk en modulair. Het PUP systeem biedt een uitstekende oplossing aan de vraag voor tijdelijk gebruik van ruimtes en frisse concepten.

De “trendy & inspirering” uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beursvloer. De klant betrekken bij het ontwerp van uw mobiele stand, staat centraal bij dit Amersfoortse bedrijf.

Mobiele stands van Pop Up Pallets zijn zeer geschikt als u zelf uw stand wilt meenemen, opbouwen, afbouwen en weer wilt opslaan voor een volgende beurs. Omdat u met een mobiele stand geen standbouwer nodig heeft (die standbouwer bent u in dit geval zelf) bespaart u fors op uw kosten. Arbeidsloon vormt bij reguliere standbouw immers de grootste kostenpost. Mobiele stands worden meestal gekocht (alhoewel huren ook mogelijk is) en zijn daarom vooral interessant voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen.

Een mobiele Stand van PUP is duurzaam

De pallets van PUP zijn per definitie duurzaam en worden in Nederland gemaakt van gecertificeerd FSC hout. Een PUP pallet is stevig, heeft een gunstige maatvoering en is op meer dan 100 manieren inzetbaar en herbruikbaar. De fabricage levert bovendien nauwelijks afval. Een PUP mobiele stand kan snel opgebouwd en afgebroken worden, eenvoudig worden opgeslagen voor hergebruik op het volgende event en is bovendien goedkoper dan andere vormen van standbouw.

De PUP Pallet maakt ontwerpen en co-creatie toegankelijk.

Waarom zou u kiezen voor de mobiele standbouw van Pop Up Pallets?
Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Sterk kostenbesparend omdat u de stand zelf opbouwt
  • De opbouwtijd is kort en speciaal gereedschap is niet nodig om de beursstand te monteren.
  • Herbruikbaar voor vele beurzen
  • Milieuvriendelijk (geen of weinig afval)
  • U bent niet afhankelijk van een externe partij
  • Uitermate geschikt voor beursdeelname in het buitenland De PUP Pallets zijn makkelijk op te slaan en te vervoeren.

Kijkt u eens naar de voorbeelden van de standbouw van PUP, waarbij de stand vele malen opnieuw kan worden opgebouwd en afgebroken, en in elk gewenste vorm en unieke uitstraling:Pallet mobiele standbouw

Een mobiele stand is een vorm van modulaire standbouw

Het beschikbare vloeroppervlak van uw beursstand is uiteraard bepalend voor het eindresultaat.
Wij bieden u een grote variatie van mobiele stand toepassingen: rijstand, hoekstand, kopstand, eilandstand of doorloopstand… voor elke vorm is een oplossing mogelijk.
Als de juiste vorm van uw stand is gevonden, helpen wij u bij het vaststellen van de kleur van de vloer en de wanden. Uiteraard kan uw mobiele stand worden voorzien van afbeeldingen, logo’s en teksten.
Ook de standinrichting en het meubilair kent talrijke mogelijkheden. U kunt onder andere kiezen uit balies, barkrukken, statafels, coffeecorners, displays en vitrines, vanzelfsprekend allen met een natuurlijke, duurzame uitstraling.
Wij helpen en adviseren u graag als het om (mobiele) ​standbouw gaat.

Is uw interesse in mobiele standbouw gewekt, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Op Facebook houden wij een overzicht bij van onze recente projecten en beurzen.

Andere interessante berichten: