Kantoorinrichting met pallets voor de Clipjesfabriek

DIY met PUP ism Clipjesfabriek.

DIY met PUP ism Clipjesfabriek.

[pexvimeo pex_attr_src=”http://vimeo.com/69743244″ pex_attr_width=”Pop up Pallets richt samen met Clipjesfabriek kantoor in met Pallets.”][/pexvimeo]
In juni 2013 heeft een PUP bouwteam samen met de leerlingen van de Clipjesfabriek een pop up kantoorinrichting gerealiseerd. Een lege ruimte in de bibliotheek van Almere, een groep enthousiaste leerlingen , een ontwerp in de sketch up, een stapel pallets met ‘bouw-coaches’ waren de ingrediënten voor een dagje Do It Yourself pallets bouwen. Teambuilding en zelf een pallet kantoor inrichten maken kunnen prima samengaan. Kijk het filmpje voor een impressie.

Saai kantoor? Wil je ook een teambuildingsdag in DIY style? Maak een afspraak met PUP en we komen met een plan op maat.  Eind van de dag heb je een kantoorinterieur met palletmeubels (snel eenvoudig en basic) plus een team dat met plezier (gegarandeerd) heeft samen gewerkt.  De opgedane bouwskills kun je inzetten om tussentijds je interieur te wijzigen of aan te passen als je team bijvoorbeeld groeit.

Meerdere vliegen in één klap. Klaar in een dag!

info@popuppallets.nl

Andere interessante berichten: