INTERIEURPROJECTEN

Pop Up Pallets verzorgt facilitaire en duurzame interieurprojecten, van het ontwerp tot de realisatie

Pop Up Pallets begeleidt duurzame interieurprojecten vanaf het opstarten van het creatieve proces, de conceptuele ontwerpfase, het voorstel tot aan de realisatie van uw projectinrichting. Ongeacht de schaal van een project, weten we onze opdrachtgevers altijd te verrassen met de PUP kenmerken, ten aanzien van duurzaamheid, styling en creativiteit.

Pop Up Pallets ontwerpt en plaatst sfeerbepalend meubilair van natuurlijke materialen voor uw interieurproject

 

Ons team is gespecialiseerd in projectinrichting en is ervaren in het op maat oplossen van àlle denkbare interieur-vraagstukken; van het ontwerp van een loungehoek tot het aanbrengen van wandpanelen en de vloerafwerking.
Pop Up Pallets ontwerpt en plaatst sfeerbepalend meubilair van natuurlijke materialen, voor een unieke beleving in bijvoorbeeld  instellingen, bibliotheken, horecazaken, winkels, kantoren, scholen….Vrijwel alles op het gebied van inrichtingselementen is mogelijk.

De ontwerpen van PUP Pallets zijn 100% duurzaam, circulair, trendy én inspirerend

De fairmade en fairtrade PUP pallets die als basis dienen voor onze hoogwaardige interieurprojecten zijn 100% duurzaam. Bovendien zijn de PUP ontwerpen circulair, want de pallets zijn herbruikbaar en keer op keer opnieuw te vormen naar een ander ontwerp of model. De trendy en inspirerende uitstraling van PUP interieurs, het meubilair en accessoires laten uw project in het oog springen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw interieurproject?

Wanneer het het gaat om merkbeleving ofwel branding willen wij natuurlijk het liefste uw volledige interieurontwerp ontwikkelen en uitvoeren, om constructief en met de juiste styling uw merk of concept uit te dragen.  Maar het is uiteraard ook mogelijk om deelprojecten bij ons onder te brengen.
Pop Up Pallets zorgt ervoor dat al uw wensen worden vervuld binnen het afgesproken budget en tijdsframe, mét het door u gewenste resultaat.

Met onze jarenlange ervaring en door onze naar tevredenheid opgeleverde projecten weten bedrijven, instellingen en organisaties uit heel Nederland inmiddels hun weg naar ons te vinden.

Een paar voorbeelden: Congrescentrum De Eenhoorn Amersfoort, Het NOS  Eurovisie Songfestival productiekantoor in Hilversum en streekwinkel, restaurant én feestlocatie Het Lokaal in Amersfoort.

Andere interessante berichten: