.

.

.

.

.

De voordelen van Standdesign met PUP

Pop Up Pallets combineert ervaring en kwaliteit enerzijds en projectmanagement anderzijds. Wij ontwikkelen uw stand, rekeninghoudend met de planning, het budget en de doelgroep van de beurs.

Onze speerpunten op een rijtje:

  • PUP bouwt uw stand vooraf in maquettevorm, zodat u exact weet wat u krijgt.
  • PUP bouwt duurzaam met hoogwaardige herbruikbare materialen, de PUP Pallets.
  • PUP hanteert scherpe en transparante prijzen, u weet vooraf exact wat uw kosten zullen zijn.
  • PUP garandeert dat u uw stand vele malen kunt afbreken en in welke vorm dan ook weer opnieuw kunt opbouwen.
  • PUP kan uw stand opbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen dit
    zelf te doen met onze Mobiele PUP stand.

Voor uw evenementenorganisatie ontwerpt en bouwt Pop Up Pallets creatieve en duurzame concepten voor events en festivals, waarbij de bezoeker een bijzondere beleving zal ervaren. Congressen, feesten, bedrijfsuitjes, beurzen, conferenties of festivals hebben elk een eigen identiteit en behoeven een individuele aanpak. Wij bekijken per evenement hoe wij onze ontwerpen optimaal kunnen inzetten, om het doel van de opdrachtgever te bereiken.

Duurzaam standdesign met een natuurlijke uitstraling

Gelukkig groeit het besef in onze samenleving voor het gebruik van milieuvriendelijke c.q. duurzame producten. Steeds meer consumenten, bedrijven en overheden zijn zich bewust van de meerwaarde.

We ondervinden dat er op veel terreinen duurzame initiatieven worden ontplooid. Ook in de evenementenbranche groeit het draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en materialen. Er is immers veel vraag naar duurzame oplossingen. Onze samenleving wordt continu gestimuleerd om aandacht te besteden aan verduurzaming en wij zien het als onze primaire taak om het motto ‘people – planet – profit’ te stimuleren in de eventbranche. De pallets van PUP zijn per definitie duurzaam en worden in Nederland gemaakt van gecertificeerd FSC hout en zijn op meer dan 100 manieren inzetbaar en herbruikbaar.

De fabricage levert bovendien nauwelijks afval. Het eventmeubilair kan snel opgebouwd en afgebroken worden, eenvoudig worden opgeslagen voor hergebruik op het volgende event en is bovendien betaalbaar. Wij leveren circulaire eventlocaties waarbij de uitstraling én de productie volledig is gericht op recyclen, groene waarden en duurzaamheid

Bent u geïnteresseerd?

We horen graag uw ideeën en helpen u
met liefde ze te realiseren

Mobiele standbouw

De “trendy & inspirering” uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beursvloer. De klant betrekken bij het ontwerp van uw mobiele stand, staat centraal bij PUP.

Mobiele stands van Pop Up Pallets zijn zeer geschikt als u zelf uw stand wilt meenemen, opbouwen, afbouwen en weer wilt opslaan voor een volgende beurs. Omdat u met een mobiele stand geen standbouwer nodig heeft (die standbouwer bent u in dit geval zelf) bespaart u fors op uw kosten. Arbeidsloon vormt bij reguliere standbouw immers de grootste kostenpost. Mobiele stands worden meestal gekocht (alhoewel huren ook mogelijk is) en zijn daarom vooral interessant voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen.Is uw belangstelling voor mobiel standdesign gewekt? Lees dan verder op onze webpagina Mobiele Standbouw.Het zal u verbazen hoeveel variaties er mogelijk is met de PUP Pallets.