EVENEMENTENORGANISATIE

CREATIEVE EN DUURZAME CONCEPTEN VOOR UW EVENEMENTENORGANISATIE

 

 

Voor uw evenementenorganisatie ontwerpt en bouwt Pop Up Pallets creatieve en duurzame concepten voor events en festivals, waarbij de bezoeker een bijzondere beleving zal ervaren.
Congressen, feesten, bedrijfsuitjes, beurzen, conferenties of festivals hebben elk een eigen identiteit en behoeven een individuele aanpak. Wij bekijken per evenement hoe wij onze ontwerpen optimaal kunnen inzetten, om het doel van de opdrachtgever te bereiken.

Pop Up Pallets verduurzaamt in de eventbranche

 

Opdrachtgevers en evenementenbureaus kijken vandaag de dag steeds meer naar trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.  Daar spelen wij graag op in! Als conceptontwikkelaar en producent van verantwoord en duurzaam evenementmeubilair van fairtrade en fairmade pallets, kunnen wij uw event verduurzamen met een langdurige impact!

Onze samenleving wordt continu gestimuleerd om aandacht te besteden aan verduurzaming en wij zien het als onze primaire taak om het motto ‘people – planet – profit’ te stimuleren in de eventbranche. De pallets van PUP zijn per definitie duurzaam en worden in Nederland gemaakt van gecertificeerd FSC hout en zijn op meer dan 100 manieren inzetbaar en herbruikbaar.
De fabricage levert bovendien nauwelijks afval. Het eventmeubilair kan snel opgebouwd en afgebroken worden, eenvoudig worden opgeslagen voor hergebruik op het volgende event en is bovendien betaalbaar. Wij leveren circulaire eventlocaties waarbij de uitstraling én de productie volledig is gericht op recyclen, groene waarden en duurzaamheid.

Pop Up Pallets is uw vertrouwde partner in evenementenorganisatie, omdat wij u volledig ontzorgen vanaf het idee, naar ontwerp, de productie en de uitvoering!

 

Pop Up Pallets levert niet alleen het eventmeubilair, maar organiseert evenementen voor bedrijven, non-profit organisaties en overheid van van creatief conceptontwerp tot het uit handen nemen van de volledige organisatie!

Ieder festival of evenement staat op zich en vraagt om unieke oplossingen. Pop Up Pallets wil uw bezoekers een unieke ervaring laten beleven. Mocht het in de organisatie en -productie van uw event nodig zijn, zetten wij graag een tandje bij.

 

De uitvoering van uw evenement kunt u gerust over laten aan Pop Up Pallets

 

De uitvoering van een evenement is een kwestie van een strakke planning, waarbij onze opdrachtgever bij de op- en afbouw én de styling kan rekenen op een hardwerkende en zeer ervaren crew.

Onze samenwerkende partner BooF levert altijd een professioneel en multi-inzetbaar team voor elk type event of festival.

Het plaatsen van onder andere tenten, tafels, loungebanken, barkrukken, bartafels, barmeubels, counters, plantenbakken barriers, banners en vloeren leggen is hun specialiteit… Onze decorbouwers weten van elk materiaal iets moois en functioneels te maken! Bovendien zijn onze ontwerpen van duurzame pallets te hergebruiken, keer op keer en in welke vorm dan ook!

 

Pop Up Pallets is creatief in de styling en decoratie van uw evenement

 

In de loop der jaren hebben wij bij evenementen een veelvoud aan creatieve decoratieve objecten ontworpen en gebouwd. Uiteenlopend van kunstwerken tot volledige decors en van lampen tot complete lichtshows. Al onze objecten zijn duurzaam, circulair én multifunctioneel inzetbaar.

De volgende opdrachtgevers hebben Pop Up Pallets ontdekt als evenementenorganisator:

Spar International, Spar Nederland, Triodos bank, Biobeurs.nl, student hotel.com, vegafood festival, Rabobank Nederland, en de Nationale franchise gids.

Andere interessante berichten: