Duurzame Standbouw

Duurzame standbouw met een natuurlijke uitstraling

Gelukkig groeit het besef in onze samenleving voor het gebruik van milieuvriendelijke c.q. duurzame producten. Steeds meer consumenten, bedrijven en overheden zijn zich bewust van de meerwaarde. We ondervinden dat er op veel terreinen duurzame initiatieven worden ontplooid. Ook in de evenementenbranche groeit het draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en materialen. Er is immers veel vraag naar duurzame oplossingen.

Pop Up Pallets (PUP) ontwikkelt nieuwe duurzame kwalitatieve manieren van standbouw, omdat wij ons geroepen voelen om de event-sector meer milieuvriendelijk te maken. Wij dragen met een groot enthousiasme bij aan duurzaamheid op beurzen, evenementen, in showrooms of expositieruimtes.

De pallets van PUP zijn per definitie duurzaam en worden in Nederland gemaakt van gecertificeerd FSC hout. Een PUP pallet is stevig, heeft een gunstige maatvoering en is op meer dan 100 manieren inzetbaar en herbruikbaar. De fabricage levert bovendien nauwelijks afval. Een Pup duurzame stand kan snel opgebouwd en afgebroken worden, eenvoudig worden opgeslagen voor hergebruik op het volgende event en is bovendien goedkoper dan andere vormen van standbouw.

Pallets standbouw beurs stand

 

Duurzame standbouw is beter voor het milieu en uw budget

Pop Up Pallets is uw duurzame en ontzorgende partner op het gebied van beurs- en interieur projecten. De groene gedachte en het respect voor de natuur loopt als een rode draad door onze organisatie.
Meestal investeren bedrijven en organisaties in een stand om deze vaker te kunnen gebruiken. Pop Up Pallets weet een goede beursstand te ontwerpen, te produceren en in te richten en garandeert dat het ontwerp vaak kan worden hergebruikt, zonder verlies van kwaliteit. Omdat wij modulaire stands ontwikkelen, biedt dit een ruime mate van vrijheid voor nieuw design en vernieuwende ontwikkelingen.
Wij beschikken over een ruime ervaring in standbouw voor verschillende branches, doelgroepen en locaties en bouwen stands voor beurzen en exposities in Nederland maar ook in het buitenland, waarbij de doelstellingen van onze opdrachtgever centraal staan. Als u voor deelname aan een beurs staat, brainstormen wij uitgebreid met u of uw projectteam om uw eisen en wensen vast te stellen.

Het ontwerp en de inrichting van uw duurzame stand

Om een oplossing te bieden aan de vraag voor tijdelijk gebruik van ruimtes en frisse concepten, bedacht ontwerper Egbert van Triest “POP-UP-PALLETS”, een handig systeem voor het ontwerpen en, al dan niet coöperatief, bouwen met vaste bouwelementen…snel, slim, toegankelijk en modulair.
Met focus op “trendy & inspirering” ontwikkelt PUP interieurs, meubilair en accessoires. De klant betrekken bij het ontwerp staat centraal bij dit Amersfoortse bedrijf.

De PUP bouwsteen maakt samenwerken en ontwerpen heel toegankelijk.

De afmetingen van uw beursstand zijn uiteraard bepalend voor het resultaat. Wij bieden u een grote variatie van toepassingen: rijstand, hoekstand, kopstand, eilandstand of doorloopstand… voor elke vorm is een oplossing mogelijk.
Als de juiste vorm van uw stand is gevonden, helpen wij u bij het vaststellen van de kleur van de vloer en de wanden. Uiteraard kan uw beursstand worden voorzien van afbeeldingen, logo’s en teksten.
Ook de inrichting en het meubilair voor uw beursstand kent vele mogelijkheden. U kunt onder meer kiezen uit balies, barkrukken, statafels, coffeecorners, displays en vitrines met een natuurlijke, duurzame uitstraling.

Pallet events beurs stand

Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op!

Op Facebook houden wij een overzicht bij van onze recente projecten en beurzen. Neem eens een kijkje en volg onze Facebookpagina.

Andere interessante berichten: