Duurzaam festival evenementbouwsysteem

Duurzaam festival- en evenementbouwsysteem van PUP


Het fair-trade en fair-made festival- en evenementbouwsysteem van Pop Up Pallets is uitermate geschikt voor het inrichten van festivals en events. Voor de op- en afbouw van een event, in welke vorm of van welke grootte dan ook, bent u bij Pop Up Pallets aan het juiste adres!

 

  • een dancefeest
  • een foodfestival
  • een pop up restaurant
  • een tentoonstelling
  • een expositie
  • een presentatie
  • een bruiloftsfeest
  • een beurs
  • een party

De opties zijn talrijk!

Met de PUP ontwerpen wordt altijd een inspirerende omgeving gecreëerd!

Pop Up Pallets heeft veel ervaring met de opbouw en afbouw van evenementen en festivals en kan een grote verscheidenheid aan modulaire mogelijkheden bieden. Wij geloven in een eerlijk en mooi product: Pop Up Pallets worden in Nederland gemaakt uit Europees massief blank vuren hout, zijn FSC gekeurd, droog en gebruiksklaar. Onze pallets hebben één maat, maar zijn op verschillende manieren inzetbaar en zijn eindeloos herbruikbaar. PUP ontwikkelt en ontwerpt in eigen huis en levert een sociaal maatschappelijke bijdrage door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden. Een PUP meubel is herbruikbaar omdat deze bestaat uit standaard delen, welke probleemloos vergroot of verkleind kan worden en getransformeerd worden in elk gewenst model.

Paviljoen Cambridge

Naast het inrichten van festivals, evenementen en partijen met meubilair, heeft Pop up Pallets het houten Paviljoen Cambridge ontwikkeld. Hiermee creëren we binnen of buiten een inspirerende omgeving met een duurzame uitstraling. Een Paviljoen kan voor elk type evenement worden ingezet, is modulair inzetbaar en volledig aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.
De wanden bevatten schappen, die naar wens gebruikt kunnen worden voor het decoratiemateriaal, producten of displays. Door het sfeervolle materiaal is er vrijwel geen decoratie nodig. Het grote voordeel van het sfeervolle houten ‘chalet’ (ook wel ‘blokhut genoemd) ten opzichte van bijvoorbeeld een Pagode of Parade tent, is de robuuste opbouw. Regen, hagel, sneeuw of storm zullen geen onveilige situaties opleveren. Het Cambridge Paviljoen ‘staat als een huis’!

Meer informatie kunt u vinden in de brochure Cambridge Paviljoen

Foodcorner Canberra

De door Pop Up Pallets ontworpen foodcorner ofwel foodcourt Canberra is de helft van het Paviljoen Cambridge en speciaal geschikt voor het uitgeven van foodproducten. Meer informatie kunt u vinden in de Canberra brochure.

Andere interessante berichten: