COVID-19 oplossingen van pallets

Wachtrijregulering

Interieurontwerpen van Pop Up Pallets helpen u om uw bedrijfsactiviteiten veilig voort te zetten bij de versoepeling van de COVID-19 maatregelen tijdens de coronacrisis

Pop Up Pallets creëert duurzame en modulaire oplossingen, door tijdelijk of permanent interieur of meubilair te ontwerpen van fairtrade en fairmade pallets.

Onze samenleving zal na het voorjaar 2020 nooit meer dezelfde zijn. Dit heeft gevolgen voor onze horeca, het onderwijs, de evenementen en festivals, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de retail. Als koploper op het gebied van MVO en duurzaamheid ervaart Pop Up Pallets dat de coronacrisis ons stuurt in de richting van een toekomst vol innovaties.

Met Covid-19 oplossingen van pallets kunt u uw bedrijfsactiviteiten veilig voortzetten

Coronaproof ondernemen zal noodzakelijk zijn… en hoogstwaarschijnlijk blijven!

Onze Pop Up Pallets ontwerpers kunnen een interieurontwerp op maat maken, waarmee u uw ruimte maximaal efficiënt kunt benutten, terwijl u kunt voldoen aan de corona maatregel: 1,5 meter afstand bewaren.
Momenteel wordt door wetenschappers onderzocht of houten oppervlakken door de microstructuur en de aanwezigheid van anti-microbiële stoffen virusbestendig zijn. Het coronavirus is gevat in vet, daarom wordt aanbevolen om regelmatig handen te wassen met zeep, dat het vet oplost om daarmee het virus te doden. Er wordt geanalyseerd of onbehandeld hout in korte tijd vet afbreekt, waardoor het Covid-19 virus uiteen zal vallen en onschadelijk wordt. We wachten de resultaten van het onafhankelijke onderzoek af. Lees hier het artikel.  

Onze oplossingen kunnen in no-time gebouwd worden, waarmee u uw klanten, patiënten, leerlingen of gasten met een gerust hart weer kunt ontvangen in een omgeving die veilig is voor iedereen.

PUP pallets zijn te vergelijken met Lego bouwstenen. Heeft u liever een langere tafel… of wilt u geen tafel meer, maar bijvoorbeeld een kast of scheidingswand? Onze pallets kunt u eindeloos opnieuw gebruiken. Verander zo vaak en zoveel als u wenst!

We kunnen er niet omheen… de anderhalvemeter samenleving!

Met bureau- of kantoorafscheidingen creëert u volgens de norm van de anderhalvemeter samenleving, een gepaste afstand tussen medewerkers tijdens het werk of klanten, in het geval van zakelijke besprekingen & meetings. Het reguleren van wachtrijen vraagt ook om oplossingen die de 1,5 meter afstand bewaren. Verplaatsbare hygiënedisplay’s met preventiemiddelen als desinfecterende doekjes, sanitaire gel, handschoentjes etc, kunnen bijdragen aan de veiligheid.
Horeca kan gebruik maken van een (al dan niet tijdelijke) modulaire bar of counter, uiteraard met corona-proof aanpassingen.

Alle modulaire COVID-19 oplossingen van Pop Up Pallets kunnen worden omgebouwd tot nieuwe ontwerpen! 

Het voordeel van Pop Up Pallets inventaris is dat àlle ontwerpen kunnen worden omgebouwd tot nieuwe ontwerpen!
Een bar kan later een loungebank worden, een bureau kan later dienen als statafel. |

Pop Up Pallets biedt, ook tijdens de coronacrisis, vriendelijk geprijsde oplossingen en een veelvoudig pakket van ontwerpen en ideeën om kantoren, hotels, café’s, winkels, restaurants, dienstverlenende praktijken, evenement- en sportaccommodaties zo snel mogelijk weer op te laten op starten!

Lees ook het artikel over de coronaproof kantoorinrichting en de wachtrijregulering bij winkels, supermarkten, warenhuizen, tuincentra en bouwmarkten in de anderhalvemeter samenleving.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op! 

Wachtrijregulering voor supermarkten, warenhuizen, tuincentra en bouwmarkten
Wachtrijregulering voor supermarkten, warenhuizen, tuincentra en bouwmarkten

Andere interessante berichten: