Corona-proof kantoorinrichting van duurzame pallets

Corona-proof kantoorinrichting

Hoe kan Nederland straks in de anderhalvemeter economie weer veilig op kantoor werken? Natuurlijk met een modulaire corona-proof kantoorinrichting!

Het is onontkoombaar… de anderhalvemeter samenleving heeft ook consequenties voor de kantooromgeving.
Om de mogelijkheid tot afstand houden te optimaliseren wordt de bezetting in het gebouw verlaagd en de looproute gereguleerd. Maar hoe gaat dat er in een kantooromgeving uitzien?
Om afstand te houden bij de ingang van het kantoorgebouw moet er voldoende ruimte tussen de medewerkers en bezoekers gecreëerd worden, dit kan resulteren in een rij met wachtenden die onderling ook 1,5 meter van elkaar gescheiden moeten worden. Pop Up Pallets heeft ook COVID-19 oplossingen voor wachtrijregulering.
Vanzelfsprekend moeten de kantoorwerkplekken, de kantine, de kopieerruimte, het magazijn, de vergaderplekken ook corona-proof worden ingericht.

Pop Up Pallets biedt duurzame modulaire interieuroplossingen om bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, vergaderzalen, kantines corona-proof te maken. 

Een goede hygiëne is belangrijk om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Micro-organismen hechten zich gemakkelijk aan gladde oppervlakten. Door het antibacterieel reinigen van deze oppervlakten en het wassen van handen met vetoplossende zeep, wordt de kans op besmetting verkleind.
Houten oppervlakken zijn door de microstructuur en de aanwezigheid van anti-microbiële stoffen relatief virusbestendig.  Het coronavirus leeft in vet, daarom wordt aanbevolen om regelmatig handen te wassen met zeep, dat de eigenschap heeft om vet op te lossen om daarmee het COVID-19 virus te doden.
Onbehandeld hout zal in slechts 4 uur tijd vet afbreken, waardoor het virus uiteen zal vallen en onschadelijk worden.

Het plaatsen van modulaire displays met preventieve middelen als desinfecterende handgel, handschoentjes en steriele doekjes op veel bezochte plekken in bedrijfsgebouwen en kantoren, verhogen de veiligheid van de medewerkers.
Het is aan te bevelen een preventiedisplay ofwel hygiëne-unit bij de ingang van uw bedrijfsgebouw of kantoor te plaatsen, waar een bezoeker bij binnenkomst zijn handen kan desinfecteren en de hygiënische richtlijnen lezen, die gelden binnen het bedrijf.
De hygiëne-unit is eenvoudig bij de ingang van uw kantoor of bedrijfspand te plaatsen en staat binnen een paar minuten.
Onze interieurontwerpers kunnen op korte termijn een ontwerp op maat maken, waarmee u de ruimte in uw kantoor of bedrijfspand maximaal, efficiënt en corona-proof kunt benutten, en uw bedrijf toch kan voldoen aan de veiligheidseisen op het gebied van de anderhalve meter afstandseisen.

De corona-proof kantoorinrichting van Pop Up Pallets kan u en uw medewerkers en klanten beschermen tegen het COVID-19 virus

Pop Up Pallets biedt een compleet pakket van producten en ideeën om weer op te starten in de kantoren, hotels, catering en restaurants. Zit jouw idee of wens er niet tussen? Vraag het ons, we vinden vast een oplossing.

Neem contact met ons op!

Pop Up Pallets heeft ook COVID-19 oplossingen voor wachtrijregulering en deurbeleid voor winkels, supermarkten, warenhuizen, tuincentra- en bouwmarkten.

Andere interessante berichten: