Bent u op zoek naar een sfeermarktkraam of kerststal?

Bent u op zoek naar een sfeermarktkraam of kerststal?

sfeermarktkraam of kerststal
De multifunctionele houten sfeerkraam of kerststal van Pop Up Pallets heeft een warme duurzame uitstraling en past perfect bij winterfairs, kerstmarkten, foodmarkten, rommelmarkten en braderieën.

Door haar modulaire mogelijkheden fungeert deze ook uitstekend als horecakraam, uitgiftekraam of verkoopkraam op een festival, evenement, bruiloft, open dag of ander feest.

De duurzame sfeermarktkramen van Pop Up Pallets worden in Nederland gemaakt uit Europees massief blank vuren hout, zijn FSC gekeurd, droog en gebruiksklaar. Onze ontwerpen zijn op verschillende manieren inzetbaar en zijn eindeloos herbruikbaar.

Pop Up Pallets ontwikkelt en ontwerpt in eigen huis en levert een sociaal maatschappelijke bijdrage door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en op te leiden. Een PUP sfeerkraam of kerststal is herbruikbaar omdat deze bestaat uit standaard delen, welke probleemloos vergroot of verkleind  en getransformeerd kunnen worden.

De sfeermarktkraam is ook te gebruiken als onderkomen voor een levende Kerststal

In de kerstperiode is een levende Kerststal een regelrechte aandachtstrekker. Wanneer u de kerststal huurt en er bijvoorbeeld wat geitjes, schapen of ezeltjes  in herbergt, zult u veel publiek trekken.

Sfeermarktkramen voor Festivals en Evenementen

De fair-trade en fair-made houten sfeerkramen van Pop Up Pallets zijn ook uitermate geschikt voor het inrichten van grote festivals en evenementen. Voor de snelle op- en afbouw van een event, in welke vorm of van welke grootte dan ook, bent u bij Pop Up Pallets aan het juiste adres!

Voor huur en opbouw hanteren wij prijzen op maat, afhankelijk van aantallen en locatie. Neem daarvoor contact met ons op.

Andere interessante berichten: